Guillaume Canet

Guillaume Canet


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yeni Baştan 14 Şubat 2020
Başka Sinema 15.662 277.014
Başka Sinema 5.099 63.883
Çifte Hayatlar 3 Mayıs 2019
Filmartı 6.430 88.721
Rock'n Roll 21 Temmuz 2017
Bir Film 6.984 77.255
Son Efsane 25 Aralık 2015
M3 Film 3.080 29.613
Kan Bağları 30 Mayıs 2014
Warner Bros. Türkiye 7.586 90.592
Daha İyi Bir Hayat 29 Haziran 2012
M3 Film 1.902 18.775
Küçük Beyaz Yalanlar 13 Mayıs 2011
M3 Film 10.340 111.385
Son Gece 8 Nisan 2011
Tiglon 27.538 284.550
Elveda 11 Haziran 2010
Tiglon 6.812 51.643
Bir Aradayız, Hepsi Bu 12 Eylül 2008
Pinema 7.559 79.349
Kimseye Söyleme 6 Nisan 2007
Chantier 7.906 61.736
Ateşkes 7 Nisan 2006
Bir Film 16.153 101.044
Bir Film 27.217 175.355
Vidocq 27 Aralık 2002
Özen Film 124.213 581.402
Özgür Duygular 18 Mayıs 2001
Özen Film 24.800 62.784
Tüm Masumiyetiyle 11 Mayıs 2001
A&P Filmcilik 1.961 5.809
Kumsal 24 Mart 2000
Özen Film 305.704 531.869