Aralık ayında vizyona girecek yerli filmler

6.537 Gösterim
28 Kasım 2017 16:45
Aralık ayında vizyona girecek yerli filmler

Kasım ayı birçok gişe rekorunun kırılmasına ev sahipliği yaptı. Aralık ayı içerisinde de yoğun bir sinema takvimi izleyicileri bekliyor olacak.


01 Aralık 2017

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı, başrollerinde Demet Evgar ile Engin Günaydın'ın yer aldığı Aile Arasında, eşi tarafından terk edilen Fikret'in, bir kız isteme için baba rolüne girmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor. Filmin geniş oyuncu kadrosunda ayrıca Erdal Özyağcılar, Şevket Çoruh, Devrim Yakut, Fatih Artman, Derya Karadaş, Devin Özgür Çınar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Ayta Sözeri, Su Kutlu gibi isimler yer alıyor.

Muharrem Özabat'ın yönettiği, Metin Yıldız ile Şener Kökkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aşka Geldik, Türkiye'nin kendi hâlinde bir köyüne Almanya'dan bir araştırma ekibinin gelmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

Raşit Görgülü'nün yönetmenliğini üstlendiği Geçmişteki Sır, fotoğrafçılık yapan Ali'nin Bosna Hersek'e uzanan hikâyesini anlatıyor.

Emre Yeksan'ın yönettiği Körfez, boşandıktan sonra İstanbul'dan İzmir'e dönen Selim'in, aniden şehri kaplayan bir kokuyla birlikte değişen hayatını konu ediniyor.

Fikret Reyhan'ın yönettiği ve ikinci kez vizyon şansı yakalayan Sarı Sıcak, üretim ilişkilerinin değişmesine paralel olarak sermayenin de el değiştirmesi ve bu değişimden etkilenen insanların hikâyelerini anlatıyor.

08 Aralık 2017

Yönetmenliğini Caner Özyurtlu üstlenirken senaryosunu Serkan Altuniğne ve Çağdaş Dinç'in kaleme aldığı Maide'nin Altın Günü'nün öyküsü, Maide Teyze karakterine hayat verecek olan Ezgi Mola'nın elinden çıkıyor. Sözünü sakınmayan, cevval bir kadın olan Maide'nin altın gününde çalınan aile yadigârı altınını bulmak için atıldığı maceraları ele alıyor. 

Fatih Hacıosmanoğlu'nun yazıp yönettiği On Adım, yeni filmini tamamlamaya çalışan yönetmen Tina'nın hikâyesini anlatıyor.

Avşar Film ve DNZ Film'in yapımcılığında hayata geçirilen ve Özcan Deniz'in ilk defa gerilim türünde bir yapıma imza atmış olacağı Öteki Tarafeski sevgili olan Çetin ile Sara'nın bir iş fırsatı için yeniden bir araya gelmesi ve Çetin'in sevgilisi Ece'nin ortadan kaybolmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

15 Aralık 2017

Mehmet Doğan'ın yönettiği Papatya, babasını erken yaşta kaybeden Umut ile en yakın arkadaşı Nuri'nin hikâyesini anlatıyor.

Aynı isimli dizinin karakterlerinin sinema macerasını anlatacak olan Poyraz Karayel: Küresel Sermaye, mafya lideri Kulaksız Adnan'ın, kızı Yasemin'i sevgilisi Semih'ten ayırmaya çalışmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

22 Aralık 2017

Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı Acı Tatlı Ekşi, çocukluk arkadaşı olan Duygu ile Murat'ın, üniversitede filizlenen aşkını konu ediniyor.

Mehmet Günsür'ün başrolünde yer aldığı Martıların Efendisi, deniz kıyısında sükûnet içerisinde yaşayan bir adamın, bir kadınla tanışması sonrası değişen hayatını konu ediniyor.

Adem Uğur'un yönettiği Sera, bir süredir kabuslarla boğuşan doktor Oğuz'un, psikiyatri bölümünde yatan Sera ile tanışmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

29 Aralık 2017

Utku Uçar'ın yönettiği Allah Diyen Kanepe, ünlü bir mafya liderinin ölümüne sebep olan üç arkadaşın İstanbul'da başlayıp Adana'ya uzanan hikâyesini konu ediniyor.

Erhan Baytimur'un yönettiği Çat Kapı Aşk, hayatının aşkının bir gün gelip kendisini bulacağına inanan Su ile hayatı boyunca herkesten gizlemeye çalıştığı rahatsızlığına engel olamayan, bu yüzden yaşadığı sorunlardan kaçmaya çalışan Aras'ın hikâyesini anlatıyor.

İhsan Taş'ın yazıp yönettiği Parayı Bulduk, gizli bir kumarhane olduğundan habersiz olduğu film setinde çalışmaya başlayan Kemal'in hikâyesini anlatıyor.

Aralık ayı tüm vizyon takvimi için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.