Anne Hathaway'li The Witches filminden fragman yayınlandı

3.026 Gösterim
2 Ekim 2020 18:10
Anne Hathaway'li The Witches filminden fragman yayınlandı

Anne Hathaway'in başrolünde yer aldığı, Roald Dahl'ın klasik eserinden uyarlanan The Witches filminden fragman yayınlandı.


Robert Zemeckis'in ünlü yazar Roald Dahl'ın 1983 yılında yayımlanan aynı isimli klasik eserinden uyarladığı The Witches'ın, pandemi şartları sebebiyle dijital gösterim için uygun görülen yapımlar kervanına katıldığı ve 22 Ekim'den itibaren sadece HBO Max stream platformunda seyirciyle buluşacağının açıklanmasının hemen akabinde filmden fragman yayınlandı.

 

İngiltere'deki tüm çocuklardan kurtulmak için korkunç bir plan yapan Cadıların Cadısı'nın planına kulak misafiri olan 7 yaşındaki bir çocuğun anlattığı bu hikâye, ilk kez 1990 yılında Nicolas Roeg yönetmenliğinde uyarlanmış ve filmin başrolünde Cadıların Cadısı olarak seyirci karşısına Anjelica Huston çıkmıştı. Zemeckis'in, kitaba daha sadık bir uyarlama olarak betimlediği 2020 yapımı The Witches'da ise Huston'ın rolünü Anne Hathaway üstleniyor. Filmde ünlü oyuncuya Octavia Spencer, Stanley Tucci, Chris Rock gibi isimler eşlik ediyor. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.