Amy Adams, Christian Bale ve Steve Carell aynı filmde buluşuyor

4.126 Gösterim
6 Nisan 2017 12:00
Amy Adams, Christian Bale ve Steve Carell aynı filmde buluşuyor

Son olarak The Big Short'u yöneten Adam McKay'in yazıp yöneteceği, ABD eski başkan yardımcısı Dick Cheney biyografisinde yer alması için Amy Adams, Christian Bale ve Steve Carell gibi isimlere teklif götürüldü.


2008 ekonomik krizine yol açan devasa emlak balonunun patlayacığını ilk fark eden bir grup simsarın gerçek hikâyesini anlatan The Big Short ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscara uzanan, ayrıca filmin yönetmenliğine de üstlenen Adam McKay, senaryosunu yine kendisinin kaleme aldığı yeni filminin hazırlıklarına başladı. The Big Short'un da yapımcılığını üstlenen Brad Pitt'in yapım şirketi Plan B'nin finanse edeceği film, George W. Bush döneminde başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve 11 Eylül sonrası Afganistan ile Irak işgallerinin merkezindeki isim olan Dick Cheney'nin güce ulaşma hikâyesini anlatacak.

 

Filmden yeni gelen haberlere göre Dick Cheney'i canlandırması için Christian Bale ile görüşülüyor. Amy Adams'la, Dick Cheney'nin eşi Lynne Cheney rolü için; Steve Carell'la ise iki farklı dönemde ABD savunma bakanı olarak görev yapan Donald Rumsfeld rolü için görüşüldüğü de gelen diğer bilgiler arasında.

 

Christian Bale ile Amy Adams, daha önce The Fighter ve American Hustle gibi filmlerde beraber yer alırken; Steve Carell ile Christian Bale, Adam McKay'in son filmi The Big Short'ta birlikte oynamışlardı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.