Alicia Vikander'li Tomb Raider'dan Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı

4.675 Gösterim
19 Ocak 2018 12:15
Alicia Vikander'li Tomb Raider'dan Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı

Alicia Vikander'li Tomb Raider'dan Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı.


Angelina Jolie'nin uzun yıllar hayat verdiği Lara Croft karakteri bu kez Oscar ödüllü oyuncu Alicia Vikander ile yeniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Genç ve cesur bir kadın olan Lara Croft'un sınır tanımaz bir kahramana dönüşme hikâyesini ele alan Tomb Raider'ın yönetmen koltuğunda 2015 yapımlı The Wave ile yakından tanıdığımız Roar Uthaug otururken filmin senaryosunu Geneva Robertson-Dworet ve Alastair Siddons kaleme alıyor. 

 

Alicia Vikander'in yanı sıra kadrosunda Dominic WestKristin Scott Thomas ve Walton Goggins gibi isimlerin yer aldığı Tomb Raider'ın konusu ise şöyle:

 

Lara Croft daha henüz çocuk yaşlardayken babası esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Şimdilerde 21 yaşında olan Croft, Doğu Londra'da yaşayan ve geçimini bisikletli kuryelik yaparak zar zor sağlamaya çalışan genç bir kadındır. Azimle kendi yolunda ilerlerken, babasının gittiğini kabullenmediği gibi bıraktığı mirası da reddetmektedir. Gerçeklerle yüzleşerek ilerlediği hayatında babası olmadan 7 yıl geçmiş ve Lara hâlâ onu, babasının gizemli ölümüne götürecek şifreleri çözmesini sağlayacak şeyin ne olduğunun farkına varamamıştır. Bildiği her şeyi geride bırakan Lara, babasının son görüldüğü yere, efsanelere konu olmuş Japonya yakınlarında mistik bir adada bulunan mezara doğru yola çıkar. Fakat bu görev onun için kolay olmayacaktır. Sadece adaya çıkmak bile yeteri kadar tehlikelidir. Bilinmeyene doğru çıktığı bu yolculukta hayatı boyunca karşılaşmadığı kadar büyük tehlikelerle ve esrarengiz olaylarla karşılacaktır.

Bir video oyunuyla başlayıp ikonikleşen bu hikâyenin en yeni soluğu olacak olan Alicia Vikander'li Tomb Raider, 16 Mart 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Merakla beklenen filmin yayınlanan Türkçe altyazılı yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.