Ali Atay ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrollerinde yer aldığı Turkish'i Dondurma'dan ilk fragman yayınlandı

13.289 Gösterim
15 Ocak 2019 11:45
Ali Atay ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrollerinde yer aldığı Turkish'i Dondurma'dan ilk fragman yayınlandı

Ayla'nın yönetmeni Can Ulkay'ın yönettiği, Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı Turkish'i Dondurma filminden ilk fragman yayınlandı.


Mars Entertainment Group ile belli başlı yapımcıların anlaşmazlığı sonucu Organize İşler 2, Karakomik Filmler gibi filmlerin vizyon açısından geleceği belirsizliğe düşmüştü. Birkaç hafta önce akıbeti belirsiz yapımlar kervanında gösterilen Çiçero ve Turkish'i Dondurma'nın vizyon tarihlerinde bir değişiklik yok gibi gözüküyor. Zira Ayla ve Müslüm'ün yapımcısının iki yeni filminden biri olan Çiçero, 18 Ocak'ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcının sezon takviminde yer alan diğer yapım Turkish'i Dondurma'dan ise ilk fragman yayınlandı.

 

Ayla'nın yönetmeni Can Ulkay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, oyuncu kadrosunda Ali AtayErkan Kolçak Köstendil ile Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı Turkish'i Dondurma, I. Cihan Harbi patlak verdiğinde milli mücadeleye hayatlarını sürdürdükleri Avustralya'da katkı vermeye çalışan iki arkadaşın hikâyesini anlatıyor. Film, 15 Mart 2019 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.