Ali Atay, Haluk Bilginer ve Hande Doğandemir'in başrollerini paylaştığı Nuh Tepesi'nin vizyon tarihi belli oldu

10.929 Gösterim
6 Şubat 2020 17:30
Ali Atay, Haluk Bilginer ve Hande Doğandemir'in başrollerini paylaştığı Nuh Tepesi'nin vizyon tarihi belli oldu

Prömiyerinin gerçekleştiği Tribeca Film Festivali dahil olmak üzere birçok festivalden ödülle dönen Nuh Tepesi filminin vizyon tarihi belli oldu.


Uluslararası Yarışma kategorisinde yarıştığı 2019 Tribeca Film Festivali'nden En İyi Senaryo ödülüyle dönen, bunun yanı sıra Ali Atay'ın performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldüğü Nuh Tepesi'nin vizyon tarihi belli oldu. Türkiye prömiyerinin gerçekleştiği Adana Altın Koza Film Festivali'nde de En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere dört ödüle birden layık görülen film, 06 Mart 2020 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

 

Oyuncu kadrosunda Ali Atay, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir ve Mehmet Özgür gibi usta isimlerin yer aldığı Nuh Tepesi, bir yandan iyiye gitmeyen evliliğini düzeltmeye çalışırken bir yandan da babasının ölmeden önceki son dileği olan köydeki "Nuh Ağacı"nın altına gömülme isteğini yerine getirmeye çalışan Ömer'in, ağacın kadim zamanlardan kalma olduğuna inanan köylülerle olan hikâyesine odaklanıyor. Cenk Ertürk'ün yazıp yönettiği filmin teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.