Alex Garland imzalı İç Savaş filminden fragman yayınlandı

3.300 Gösterim
21 Şubat 2024 10:44
Alex Garland imzalı İç Savaş filminden fragman yayınlandı

Modern bir Amerikan İç Savaşı hikâyesi anlatan İç Savaş (Civil War) filminden fragman yayınlandı. A24'ün şimdiye kadarki en yüksek bütçeli filmi olan İç Savaş, 19 Nisan 2024'te sinemalarda gösterime girecek.


28 Gün Sonra (28 Days Later), Gün Işığı (Sunshine), Beni Asla Bırakma (Never Let Me Go) gibi filmlerin senaristliğini yaptıktan sonra Ex Machina ile yönetmenliğe adım atan ve sonrasında Yok Oluş (Annihilation), Devs ve Adamlar (Men) gibi yapımlara imza atan Alex Garland'ın yeni filmi İç Savaş'tan (Civil War) fragman yayınlandı.

 

Amerika Birleşik Devletleri'nin 19 eyaletin birlikten ayrılması sonrası çöküşün eşiğine gelmesini konu edinen filmde, iç savaş sırasında görev yapan bir grup gazetecinin hikâyesi anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Sonoya Mizuno, Nelson Lee, Karl Glusman, Jesse Plemons ve Nick Offerman'ın yer aldığı İç Savaş, 50 milyon dolarlık prodüksiyon maliyetiyle Amerikan bağımsız sinemasının lokomotif yapım firması olan A24'ün şimdiye kadarki en pahalı filmi olma özelliği taşıyor.

 

Türkiye'de 19 Nisan 2024'te gösterime girecek İç Savaş'ın (Civil War) fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.