8 Haziran'da vizyona girecek Jurassic World: Fallen Kingdom'dan yeni fragman yayınlandı

4.392 Gösterim
19 Nisan 2018 11:04
8 Haziran'da vizyona girecek Jurassic World: Fallen Kingdom'dan yeni fragman yayınlandı

Chris Pratt ile Bryce Dallas Howard'ın başrolleri paylaştığı Jurassic World: Fallen Kingdom, Jurassic World'ün dinozorlar tarafından yıkılmasının üzerinden dört yıl geçmesinin ardından adadaki yanardağın aktifleşmesinin üzerine Owen ve Claire'in dinozorları kurtarma girişimini konu ediniyor.


Jurassic Park evreninde geçen Jurassic World'de seyirci, içerisinde birçok dinozorun bulunduğu lunarparkın dinozorlar tarafından yıkılışına tanık olmuştu. Bu olaylardan dört yıl sonrasını ve insanların dinozorları kurtarma macerasına atılışını anlatan Jurassic World: Yıkılmış Krallık'ın yönetmen koltuğunda J.A. Bayona otururken, filmin senaryosu önceki filmde olduğu gibi Derek Connolly'nin kaleminden çıkıyor. 

Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın başrolünde yer aldığı Jurassic World: Yıkılmış Krallık'ın kadrosunda Jeff Goldblum, Toby Jones ve BD Wong gibi isimler yer alıyor. 08 Haziran 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan filmden yayınlanan Türkçe altyazılı yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.