20 Haziran tarihinde vizyona girecek olan Anna'dan Türkçe dublajlı fragman!

3.455 Gösterim
1 Haziran 2019 12:22
20 Haziran tarihinde vizyona girecek olan Anna'dan Türkçe dublajlı fragman!

Luc Besson'ın 2014 yapımlı Lucy'ye benzer sulara geri dönerek seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlandığı Anna'dan Türkçe dublajlı fragman yayınlandı.


Sıradan bir suikastçiden çok farklı bir yapıya sahip Anna Poliatova'nın çevresinde gelişen Anna'da; Anna’nın kim olduğunu ve kaç farklı ülkede, kaç farklı hayata sahip olduğunu kimse bilmemektedir. Genç kadının, Moskova’da pazarındaki sıradan bir satıcı mı, Paris’te yaşayan bir model mi, yozlaşmış bir polis mi, yoksa sadece zorlu bir satranç oyuncusu mu olduğu gibi türlü soru işaretlerinin çözülmeye çalışılacağı hikâyeyi konu edinen filmde Anna karakterine daha önce yönetmen Luc Besson'ın Valerian and the City of a Thousand Planets filminde de beraber çalışdığı Sasha Luss hayat veriyor.

Başroldeki Luss'un yanı sıra Akademi ödüllü usta isim Helen Mirren, Cillian Murphy, Luke Evans ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Anna, 20 Haziran 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Lucy, John Wick ve Atomic Blonde gibi aksiyon türünün sevilen filmlerine sıkça benzetilen filmden yayınlanan Türkçe dublajlı fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.