Luke Evans

Luke Evans

Doğum Tarihi

15 Nisan 1979

Yaş

42


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.11.2019 903.983 TL 44.544
11.10.2019 18.558 TL 751
20.06.2019 1.782.585 TL 105.611
31.05.2019 394.174 TL 22.854
11.05.2018 138.247 TL 11.066
17.03.2017 3.553.758 TL 249.436
07.10.2016 1.286.553 TL 97.483
17.12.2014 20.116.916 TL 1.647.727
03.10.2014 3.507.434 TL 302.162
13.12.2013 14.572.407 TL 1.210.949
24.05.2013 11.225.845 TL 1.180.105
27.04.2012 467.924 TL 46.886
11.11.2011 6.015.023 TL 541.438
14.10.2011 1.292.013 TL 122.777
02.04.2010 4.811.400 TL 476.597