Luke Evans

Luke Evans

Doğum Bilgisi

15 Nisan 1979

Yaş

41


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Midway 29 Kasım 2019
CGV Mars D. 43.705 895.329
Gerçeğin Peşinde 11 Ekim 2019
CGV Mars D. 751 18.558
Anna 20 Haziran 2019
Bir Film 105.611 1.782.585
Ma 31 Mayıs 2019
UIP 22.854 394.174
10x10 11 Mayıs 2018
Bir Film 11.066 138.247
Güzel ve Çirkin 17 Mart 2017
UIP 249.436 3.553.758
Trendeki Kız 7 Ekim 2016
Pinema 97.483 1.286.553
Warner Bros. 1.647.727 20.116.916
UIP 302.162 3.507.434
Warner Bros. 1.210.949 14.572.407
Hızlı ve Öfkeli 6 24 Mayıs 2013
UIP 1.180.105 11.225.845
Kuzgun 27 Nisan 2012
UIP 46.886 467.924
Ölümsüzler 11 Kasım 2011
Pinema 541.438 6.015.023
Üç Silahşörler 14 Ekim 2011
Tiglon 122.777 1.292.013
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. 476.597 4.811.400