Luke Evans

Luke Evans

Doğum Tarihi

15 Nisan 1979

Yaş

43


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.11.2019 ₺903.983 44.544
11.10.2019 ₺18.558 751
20.06.2019 ₺1.782.585 105.611
31.05.2019 ₺394.174 22.854
11.05.2018 ₺138.247 11.066
17.03.2017 ₺3.553.758 249.436
07.10.2016 ₺1.286.553 97.483
17.12.2014 ₺20.116.916 1.647.727
03.10.2014 ₺3.507.434 302.162
13.12.2013 ₺14.572.407 1.210.949
24.05.2013 ₺11.225.845 1.180.105
27.04.2012 ₺467.924 46.886
11.11.2011 ₺6.015.023 541.438
14.10.2011 ₺1.292.013 122.777
02.04.2010 ₺4.811.400 476.597