Star Wars dizisi Andor'dan fragman yayınlandı

3.256 Gösterim
27 Mayıs 2022 13:02
Star Wars dizisi Andor'dan fragman yayınlandı

Rogue One'da yaşananların 5 yıl öncesini anlatacak olan Star Wars dizisi Andor'dan fragman yayınlandı. Cassian Andor karakterini merkezine alan dizi, 31 Ağustos'tan itibaren Disney+ ekranlarında olacak.


2016 yılı yapımı Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (Rogue One: A Star Wars Story) filminde yaşanan olayların 5 yıl öncesini, Diego Luna'nın hayat verdiği Cassian Andor karakterine odaklanarak anlatacak olan Andor'dan fragman yayınlandı. 31 Ağustos'ta ekranlara gelecek ilk iki bölümüyle Disney+'ta izleyiciyle buluşacak olan dizinin ilk sezonu toplamda 12 bölümden oluşacak. Çekimleri kasım ayında başlayacak olan 12 bölümlük ikinci sezonla dizinin hikâyesi Rogue One'a bağlanacak. 

 

Yaratıcılığını Rogue One'ın senaristlerinden Tony Gilroy'un yaptığı dizinin kadrosunda başroldeki Diego Luna'nın yanı sıra Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller ve Mon Mothma rolüne geri dönecek olan Genevieve O’Reilly gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda daha önce Sherlock, Doctor Who ve Black Mirror'da görev alan Toby Haynes, The Crown'ın yönetmenlerinden Benjamin Caron ve 2 Emmy adaylığı bulunan Susanna White oturuyor.

 

31 Ağustos'tan itibaren Disney+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Star Wars dizisi Andor'dan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.