Nicolas Cage'in performansıyla övgü topladığı Dream Scenario filminden fragman yayınlandı

5.127 Gösterim
20 Eylül 2023 17:46
Nicolas Cage'in performansıyla övgü topladığı Dream Scenario filminden fragman yayınlandı

İlgi Manyağı (Sick of Myself) filmiyle adından söz ettiren sinemacı Kristoffer Borgli'nin yazıp yönettiği, filmin prömiyerinin gerçekleştiği Toronto Film Festivali'nde performansıyla övgü toplayan Nicolas Cage'in başrolünde yer aldığı komedi filmi Dream Scenario'dan fragman yayınlandı.


2022 yapımı İlgi Manyağı (Sick of Myself) ile Cannes başta olmak üzere birçok uluslararası festivalde yer alan Kristoffer Borgli'nin yazıp yönettiği Dream Scenario filminden fragman yayınlandı.

 

Sürmekte olan Toronto Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştirilen film, ilk gösteriminden sonra övgü topladı. Özellikle filmin başrolünde yer alan Nicolas Cage'in kariyer performanslarından birine imza attığı belirtiliyor.

 

Bir hayli sıradan bir hayatı olan Paul'un, bir anda tanımadığı yüzlerce insanın rüyalarına girmesi sonrası başından geçenleri anlatan Dream Scenario, İlgi Manyağı filminde olduğu gibi kendine has bir mizaha sahip.

 

A24'ün yapımcılığını üstlendiği filmde Nic Cage'e Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula, Dylan Baker ve Kate Berlant gibi isimler eşlik ediyor. Yılın komedilerinden biri olmaya aday Dream Scenario'nun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.