Michael Fassbender: "Alien: Covenant Prometheus'tan çok daha korkutucu olacak!"

3.098 Gösterim
27 Temmuz 2016 11:37
Michael Fassbender: "Alien: Covenant Prometheus'tan çok daha korkutucu olacak!"

Ünlü oyuncu Michael Fassbender, çekimleri yakın zamanda tamamlanan Alien: Covenant hakkında konuştu. Fassbender'a göre Alien: Covenant, öncülü Prometheus'tan çok daha korkutucu olacak.


Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı, Alien evreninde geçen 2012 yapımı Prometheus'un devam filmi Alien: Covenant'ın çekimlerinin tamamlandığı haberi geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Hem Prometheus'un hem de Alien: Covenant'ın kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Michael Fassbender, filmin çekimlerinin tamamlanmasıyla Collider'a filmle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu film [Alien: Covenant], Prometheus'tan çok daha korkutucu olacak. Orijinal Alien'da gördüğümüz tarzda bir gerilime ve 'felaket geldi, geliyor' hissiyatına sahip olacak Alien: Covenant.

 

diye film hakkındaki fikirlerini belirten Fassbender, filmin gerilim tonuna özellikle dikkat çekmiş oldu.

 

Prometheus'un oyuncu kadrosundan Michael Fasbenderve Noomi Rapace'i tekrardan göreceğimiz filmin kadrosunda ayrıca Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Carmen Ejogo ve Demián Bichir gibi isimler yer alıyor. Filmin ülkemizde 4 Ağustos 2017 tarihinde vizyona gireceğini hatırlatalım.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.