Alien: Covenant'ın çekimleri tamamlandı, filmden yeni bir görsel yayınlandı!

2.958 Gösterim
20 Temmuz 2016 14:16
Alien: Covenant'ın çekimleri tamamlandı, filmden yeni bir görsel yayınlandı!

2012 yapımı Prometheus'un devam filmi olarak yola çıkılan, sonradan adı Alien: Covenant olarak değiştirilen filmin çekimleri tamamlandı. Merakla beklenen filmden bu vesileyle yeni bir görsel de yayınlandı.


1979 yılında, Yaratık (Alien) serisinin tohumunu atan ve sinema tarihine bir başyapıt kazandıran Ridley Scott,  Alien evreninde geçen, Alien filmlerine dolaylı olarak bağlı olan Prometheus'u 2012 yılında kotarmıştı. Geçtiğimiz yıl içerisinde Prometheus'a devam filmi çekileceği açıklanmış, sonradan filmin adının Alien: Covenant olacağı açıklanmıştı. Yeni gelen haberlere göre ise Ridley Scott ve ekibi filmin çekimlerini tamamladı. Filmin çekimlerinin bitmesinin şerefine de Alien: Covenant'tan Ridley Scott ve filmin yıldızlarından Katherine Waterston'lu bir görsel yayınlandı.

Covenant adlı bir gemi, sakin ve bilinmeyen bir gezegene iniş yapar. Tayfa, başlangıçta gezegeni keşfedilmemiş bir cennet olarak görse de, karanlık kendini gösterdiğinde ekibin fikri değişecektir.

 

Filmin çekimlerini tamamlayan Scott, bu filmle beraber 1979 yapımı Alien'daki olaylara kronolojik olarak iyice yaklaştıklarını belirtti. Prometheus'un oyuncu kadrosundan Michael Fasbender ve Noomi Rapace'i tekrardan göreceğimiz filmin kadrosunda ayrıca Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Carmen Ejogo ve Demián Bichir gibi isimler yer alıyor. Filmin ülkemizde 4 Ağustos 2017 tarihinde vizyona gireceğini hatırlatalım.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.