Lily -Rose Depp ve Bill Skarsgård'lı Nosferatu'nun çekimleri başladı

4.250 Gösterim
7 Mart 2023 12:32
Lily -Rose Depp ve Bill Skarsgård'lı Nosferatu'nun çekimleri başladı

Robert Eggers'in yönetmen koltuğuna oturduğu, Dracula hikâyesinin uyarlaması olan Nosferatu için çekimlere başlandı. 1922 yapımı klasik filmin yeniden uyarlaması olacak olan yapımda, Lily -Rose Depp, Bill Skarsgård, Aaron Taylor-Johnson, Nicholas Hoult gibi isimler yer alıyor. 


Dracula'nın hikâyesinin uyarlaması olan Nosferatu, Robert Eggers'in imzasıyla bir kez daha filme uyarlanıyor. Finansal nedenlerle bir çok kez ertelenen filmin, yeterli imkanlar ve cast oluşumunun neticesinde Prag'da çekimlerine başlanacağı duyuruldu.

 

Robert Eggers'in senaryosunu kaleme aldığı, F.W. Murnau imzalı 1922 yapımı klasik filmin yeniden uyarlamasında, Aaron Taylor-Johnson, Bill Skarsgård, Willem Dafoe, Lily-Rose Depp ve Nicholas Hoult gibi isimler yer alıyor.

 

Focus Features'ın yayınladığı resmi özete göre, Eggers'ın Nosferatu'sunda 19. yüzyıl Almanya'sında perili bir genç kadın ile saplantılı bir şekilde onu takip eden ve beraberinde anlatılmayan korkuyu getiren eski Transilvanya vampiri arasındaki gotik hikâye anlatılıyor. Skarsgård vampiri canlandırırken, Depp ise genç kadına hayat verecek. Filmin vizyon tarihi ve diğer karakterlerin rollerine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.