Jamie Foxx, yeni Spider-Man filminde Electro karakterine yeniden hayat verebilir

3.401 Gösterim
2 Ekim 2020 11:00
Jamie Foxx, yeni Spider-Man filminde Electro karakterine yeniden hayat verebilir

Andrew Garfield'in Örümcek-Adam'a hayat verdiği The Amazing Spider-Man 2'da Electro karakterine hayat veren Jamie Foxx, bu kez Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı Spider-Man serisinin üçüncü filminde aynı karakteri canlandırmak için Marvel ile görüşüyor.


Andrew Garfield'in başrolünde yer aldığı, eleştirmenler tarafından negatif bir geri dönüş alan ve bunun ticari yansıması dünya genelinde $700 milyon civarı bir hasılatta kalan The Amazing Spider-Man 2'da Electro karakterine hayat veren Jamie Foxx, Sony'nin haklarını Marvel ile paylaşması sonrası Spider-Man'e Marvel Sinematik Evreni içerisinde hayat veren Tom Holland'lı üçüncü solo Spider-Man filminde yine Electro'yu canlandırmak için Marvel ile görüşmelerini sürdürüyor.

 

THR'ın özel haberine göre Marvel ile görüşmelerini tamamlamak üzere olan Foxx, anlaşma gerçekleşirse Tom Holland, Marisa Tomei, Zendaya gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna dahil olacak. İlk iki filmde olduğu gibi Jon Watts'ın yönetmenliğini üstleneceği filmin 17 Aralık 2021'de gösterime girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.