İyi Adamın 10 Günü filminden yeni fragman yayınlandı

11.798 Gösterim
31 Ocak 2023 13:10
İyi Adamın 10 Günü filminden yeni fragman yayınlandı

Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı İyi Adamın 10 Günü filminden yeni fragman yayınlandı. Film, 10 Şubat 2023 tarihinde Netflix'te yayınlanacak. 


Mehmet Eroğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan, Ay Yapım imzalı üçlemenin birincisi İyi Adamın 10 Günü filminden yeni fragman yayınlandı. Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Mehmet Eroğlu ve Damla Serim'in senaryosunu kaleme aldığı hikâye, "Hayatınız boyunca kimseye zarar vermediyseniz gerçekten iyi bir insan olduğunuzu söyleyebilir misiniz?" sorusunu temel alıyor.

 

İyi Adamın 10 Günü filmi, Sadık'ın kötülüklerle dolu bir dünyada iyi bir adam olmak için çabalamasını anlatıyor. Sıra dışı özel dedektif, zorlu bir vakayı çözmelidir ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadınla yardımlaşır. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık iyi bir insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar. 

 

İyi Adamın 10 Günü filminde Nejat İşler, İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve Kadir Çermik gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

 

10 Şubat 2023 tarihinde dünyayla aynı anda Netflix'te yayınlanacak İyi Adamın 10 Günü filminin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.