Guy Ritchie: "Sherlock Holmes 3, tamamen Robert Downey Jr.'a bağlı."

7.058 Gösterim
28 Şubat 2023 15:47
Guy Ritchie: "Sherlock Holmes 3, tamamen Robert Downey Jr.'a bağlı."

Yönetmen Guy Ritchie, verdiği söyleşide Sherlock Holmes 3 ile ilgili soruya, filmin tüm akıbetinin Robert Downey Jr.'a bağlı olduğunu, filmin senaryosuna kadar tüm süreciyle ünlü oyuncunun ilgilendiğini belirtti.


Guy Ritchie'nin yönettiği 2009 yapımı Sherlock Holmes ve 2011 yapımı Sherlock Holmes: Gölge Oyunları'ndan (Sherlcok Holmes: A Game of Shadows) sonra serinin üçüncü filmi bir türlü gerçekleştirilemedi. 2016 yılından bu yana Sherlock Holmes 3 için somut adımlar atılmasına ve filmin 2020 yılında gösterime gireceğine dair vizyon tarihi açıklansa da ilerleyen dönemde filmle ilgili yeni bir duraklama dönemine girildi. Sherlock Holmes ile ilgili son gelişme ise geçen yıl açıklanan, Sherlock Holmes 3 ile bağlantısı olacağı açıklanan iki dizinin HBO ve HBO Max için hazırlığına başlandığı müjdesi olmuştu.

 

Guy Ritchie, bir kısmı Türkiye'de çekilen Servet Operasyonu'nun (Operation Fortune: Ruse de guerre) ABD'deki vizyonu vesilesiyle Collider'a verdiği söyleşide, olası Sherlock Holmes 3 filminin akıbetiyle ilgili soruya şöyle cevap verdi:

 

Doğrusu, tüm projeyi Robert'a [Downey Jr.] bıraktım. Robert, tüm sürecin başında olmak istedi. Top onda. Dolayısıyla senaryonun da her şeyin de başında o var. Benim dahil olacağım tarih gelene kadar  projeden uzaklaştım.

 

Tarihi belirsiz bir şekilde ertelenen Sherlock Holmes 3'te Robert Downey Jr. ve Jude Law rollerine geri dönerken, yönetmen koltuğunda Dexter Fletcher oturacak. Filmin yönetmen koltuğu dolu olduğu için Guy Ritchie'nin filme olası katkısının yapımcı kimliğiyle olabileceğini söyleyebiliriz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.