Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un başrollerini paylaştığı Red Notice'ten fragman!

3.018 Gösterim
21 Ekim 2021 16:32
Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un başrollerini paylaştığı Red Notice'ten fragman!

Başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un paylaştığı ve Netflix'in şimdiye kadarki en pahalı filmi olan Red Notice'ten fragman yayınlandı. Film, 12 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak.


Bir FBI ajanının, kendisine tuzak kuran dünyanın en çok aranan sanat hırsızını yakalayabilmek için başka bir sanat hırsızıyla ortak çalışmak zorunda kalmasıyla gelişen olayları anlatan Red Notice'ten, Netflix'te izleyiciyle buluşmasına kısa bir süre kala fragman yayınlandı.

 

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un başrollerinde yer aldığı, We're the Millers, Central Intelligence ve Skyscraper gibi filmlere imza atmış olan Rawson Marshall Thurber'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin konusu şöyle:

 

Interpol tarafından yayınlanan bir Kırmızı Bülten, dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak için küresel bir uyarıdır. Arama yapmak için izin çıktığında, davayla FBI'ın en iyi profil uzmanı John Hartley (Dwayne Johnson) ilgilenir. Bu arayışı onu, dünyanın en iyi sanat hırsızı Nolan Booth (Ryan Reynolds) ile dünyanın en çok aranan sanat hırsızı The Bishop'u (Gal Gadot) yakalamak için ortak olmaya zorladığı cesur bir soygunun içerisine sürükler. Olaylar silsilesi bu üçlüyü dünyanın dört bir yanındaki tenha bir hapishaneye, dans pistine, ormana ve hepsinden en kötüsü, sürekli birbirlerinin çalıştıkları şirketlere götürür.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.