Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Yaratılan dizisinden fragman yayınlandı

4.824 Gösterim
7 Eylül 2023 12:09
Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Yaratılan dizisinden fragman yayınlandı

Çağan Irmak'ın, Mary Shelley'nin ünlü eseri Frankenstein'dan esinlenerek kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği dizi Yaratılan'dan fragman yayınlandı. Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in paylaştığı dizi, 20 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.


Çağan Irmak, yeni projesi olan Yaratılan ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü yönetmenin Mary Shelley imzalı dünya klasiği Frankenstein'dan esinlenerek kaleme aldığı Yaratılan, Osmanlı'nın son dönemlerinde geçen hikâyesiyle insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor.

 

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül ve Şennur Nogaylar gibi isimler yer alıyor.

 

Dizinin konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

 

Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.