Adam Sandler'lı uzay filmi Spaceman'den fragman yayınlandı

2.661 Gösterim
17 Ocak 2024 11:35
Adam Sandler'lı uzay filmi Spaceman'den fragman yayınlandı

Adam Sandler ve Carey Mulligan'ın başrollerinde yer aldığı, uzayın derinliklerinde tek başına bir görevde olan bir astronotun hikâyesini konu edinen Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu (Spaceman) filminden fragman yayınlandı. Film, 1 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak.


Chernobyl dizisiyle Emmy ödülüne uzanan Johan Renck'in yönettiği, oyuncu kadrosunda Adam Sandler, Carey Mulligan, Isabella Rossellini, Paul Dano, Lena Olin gibi isimlerin yer aldığı Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu (Spaceman) filminden fragman yayınlandı.

 

Jaroslav Kalfař'ın 2017 yılında yayımlanan Spaceman of Bohemia kitabından uyarlanan Spaceman, uzayda yalnız bir görevde olan ve psikolojik sıkıntılar çekmeye başlayan bir hikâyesini konu ediniyor.

 

1 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak olan filmin konusu ise şöyle:

 

Güneş sisteminin bir ucunda tek başında yürüttüğü araştırma görevi altı aydır devam eden astronot Jakub, geride bıraktığı evliliğinin Dünya'ya döndüğünde bitmiş olabileceğini fark eder. Eşi Lenka ile arasını düzeltmek için her şeyi yapmaya hazır olan Jakub'a uzay gemisinin kuytularında gizlenen ve zamanın başlangıcından beri varlığını sürdüren gizemli yaratık Hanuš yardım eder. Hanuš, Jakub ile birlikte çok geç olmadan bu evlilikte neyin yanlış gittiğini anlamlandırmak için uğraşır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.