Carey Mulligan

Carey Mulligan

Doğum Tarihi

28 Mayıs 1985

Yaş

37


Gelecek Filmler

She Said Dram

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.01.2019 ₺197.321 12.252
02.03.2018 ₺85.789 8.037
15.01.2016 ₺189.323 15.737
15.05.2015 ₺74.587 5.155
17.01.2014 ₺183.737 16.085
17.05.2013 ₺1.573.393 121.586
10.02.2012 ₺208.585 22.870
03.02.2012 ₺233.959 19.833
29.04.2011 ₺376.717 41.155
24.09.2010 ₺660.763 57.298
19.02.2010 ₺302.056 33.191
03.02.2006 ₺1.342.328 176.030