Carey Mulligan

Carey Mulligan

Doğum Bilgisi

28 Mayıs 1985

Yaş

35


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yangın Yeri 4 Ocak 2019
Bir Film 12.252 197.321
Savaştan Sonra 2 Mart 2018
Başka Sinema 8.037 85.789
Diren: Zamanı Geldi 15 Ocak 2016
Bir Film 15.737 189.323
TME Films 5.155 74.587
M3 Film 16.085 183.737
Muhteşem Gatsby 17 Mayıs 2013
Warner Bros. Türkiye 121.586 1.573.393
Sürücü 10 Şubat 2012
Medyavizyon 22.870 208.585
Utanç 3 Şubat 2012
M3 Film 19.833 233.959
Beni Asla Bırakma 29 Nisan 2011
Tiglon 41.155 376.717
Borsa: Para Asla Uyumaz 24 Eylül 2010
Tiglon 57.298 660.763
Aşk Dersi 19 Şubat 2010
Tiglon 33.191 302.056
Aşk ve Gurur 3 Şubat 2006
UIP Türkiye 176.030 1.342.328