Carey Mulligan

Carey Mulligan

Doğum Tarihi

28 Mayıs 1985

Yaş

36


Gelecek Filmler

She Said Dram

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Kasım 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.01.2019 197.321 TL 12.252
02.03.2018 85.789 TL 8.037
15.01.2016 189.323 TL 15.737
15.05.2015 74.587 TL 5.155
17.01.2014 183.737 TL 16.085
17.05.2013 1.573.393 TL 121.586
10.02.2012 208.585 TL 22.870
03.02.2012 233.959 TL 19.833
29.04.2011 376.717 TL 41.155
24.09.2010 660.763 TL 57.298
19.02.2010 302.056 TL 33.191
03.02.2006 1.342.328 TL 176.030