30 Mart'ta başlayacak Netflix dizisi Uysallar'dan fragman yayınlandı

7.975 Gösterim
2 Mart 2022 12:51
30 Mart'ta başlayacak Netflix dizisi Uysallar'dan fragman yayınlandı

Kadrosunda Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi isimlerin bulunduğu Netflix dizisi Uysallar'dan fragman yayınlandı. Hakan Günday'ın senaryosunu yazıp Onur Saylak'ın yönettiği dizi, 30 Mart'ta yayınlanacak. 


Dışarıdan ideal bir aile gibi gözüken ama her birinin birbirinden gizlediği ikili hayatı olan, orta yaş bunalımına girip gizli bir punk hayatı yaşamaya başlayan bir mimar olan Oktay Uysal ile eşi, çocukları ve babasının krizlerle boğuştukları hayatlarını mercek altına alacak olan Uysallar dizisinden tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizi, 30 Mart'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

 

Dizide; Uysal ailesinin fertleri Oktay, Nil, Olcay, Ege ve Ece'ye sırasıyla Öner Erkan, Songül Öden, Uğur Yücel, Umut Yeşildağ ve Nilay Yeral hayat verirken, Berhudar adlı karakteri oynayacak Haluk Bilginer ile Bilyana Jovanovska, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Nezaket Erden gibi oyuncular kadroda yer alan diğer isimler olacak. Hakan Günday'ın kaleminden çıkan dizinin yönetmenliğini, yazarın geçmişte Şahsiyet ve Daha'da iş birliği yaptığı Onur Saylak üstleniyor.

 

30 Mart'tan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak Uysallar dizisinin tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.