Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Women Talking'den ilk görsel!

1.685 Gösterim
17 Ağustos 2022 12:07
Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Women Talking'den ilk görsel!

Sarah Polley'nin, Miriam Toews imzalı aynı isimli çok satan kitaptan uyarladığı Women Talking'den ilk görsel yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Frances McDormand, Ben Whishaw gibi isimlerin yer aldığı film, önümüzdeki aylarda vizyon öncesi Toronto ve New York gibi festivallerde gösterilecek.


Ünlü bir oyuncu olduktan sonra sanat kariyerini yönetmenliğe kıran ve Away From Her, Take This Waltz ile Stories We Tell gibi yapımlarla adından bir yönetmen olarak söz ettiren Sarah Polley'nin on yıl aradan sonra gelen uzun metraj filmi Women Talking'den ilk görsel yayınlandı.

 

2018 yılında çok satanlar listesinde yer alan ve New York Times, NPR gibi birçok yayının yılın en iyi kitapları listelerinde kendine yer bulan Miriam Toews imzalı Women Talking, bir adada izole dinî bir kolonide yaşayan kadınların, komünde yer alan erkeklerin dini kisveler altında cinsel saldırılarda bulunması sonrası kolonideki hayatı sorgulamaya başlamalarını konu ediniyor.

 

Şimdiden ödül sezonunda bir şekilde olması beklenen Women Talking'in oyuncu kadrosu ise birbirinden yetenekli oyunculardan oluşuyor. Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Frances McDormand, Ben Whishaw, Judith Ivey, Sheila McCarthy gibi isimlerin yer aldığı filmin, festival gösterimlerinden sonra 2022 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.