Yorgos Lanthimos'un merakla beklenen yeni filmi The Killing of a Sacred Deer'dan fragman yayınlandı

2.832 Gösterim
16 Ağustos 2017 17:30
Yorgos Lanthimos'un merakla beklenen yeni filmi The Killing of a Sacred Deer'dan fragman yayınlandı

Kynodontas, Alpeis ve The Lobster filmleriyle son yılların adından en çok söz ettiren yönetmenlerinden olan Yorgos Lanthimos'un yeni filmi The Killing of a Sacred Deer'dan fragman yayınlandı.


Şu ana kadarki filmografisiyle izleyiciyi her daim şaşırtmayı başaran Lanthimos, yeni filmi The Killing of a Sacred Deer ile seyircinin algısıyla yeniden oynayacakmış gibi duruyor. Colin Farrell ve Nicole Kidman'ın başrolünde yer aldığı yapımın, her bünyeye uygun olmayan cinsten bir cüretkârlığa sahip olduğu belirtilirken, film prömiyerini gerçekleştirdiği ve En İyi Senaryo ödülüne ortak olduğu Cannes Film Festivali'nde de eleştirmenleri ikiye bölmüştü.

 

Ergen bir çocuğun, tanıştığı başarılı bir cerrahı çarkların çok da sağlıklı bir şekilde işlemediği ailesinin içerisine sokmasıyla gelişen olayları konu edinen The Killing of a Sacred Deer, Lanthimos'un İngilizce çektiği ikinci uzun metraj yapımı. Kidman ve Farrell'ın yanı sıra, Dunkirk'te yer alan Barry Keoghan ile Alicia Silverstone, Raffey Cassidy, Bill Camp gibi isimlerin yer aldığı yapım, Türkiye'de Filmekimi'nde gösterildikten sonra 17 Kasım 2017 tarihinde gösterime girecek. Filmden yayınlanan ilgi çekici fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.