Yıllar sonra ekrana dönmeye hazırlanan Party Down'ın kadrosu genişliyor

1.214 Gösterim
1 Şubat 2022 16:21
Yıllar sonra ekrana dönmeye hazırlanan Party Down'ın kadrosu genişliyor

Uzun bir aradan sonra orijinal ekibinden isimlerle ekrana dönmeye hazırlanan Party Down'ın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Jennifer Garner, Zoë Chao, Tyrel Jackson Williams ve James Marsden dizide yer alacağı açıklanan yeni isimler oldu.


2009-2010 yıllarında yayınlanan iki sezonun ardından ekranlara veda eden ve geçtiğimiz yıl Starz tarafından tekrar çekileceği duyurulan, Hollywood piyasasında yer alacakları günü beklerken Los Angeles'taki bir catering şirketinde çalışarak hayatlarını idame ettiren bir ekibin başından geçen olayları konu edinen Party Down'ın; Adam Scott, Ken Marino, Jane Lynch, Martin Starr, Ryan Hansen ve Megan Mullaly gibi rollerine geri dönen oyunculardan oluşan kadrosuna Jennifer Garner, Zoë Chao, Tyrel Jackson Williams ve James Marsden eklendi. Orijinal dizide Casey Klein karakterini canlandıran Lizzy Caplan'ın takvim uyuşmazlığı nedeniyle yer alamayacağı Party Down'ın yeniden çekimi, 6 bölümden oluşacak.

 

Kadronun yeni isimlerinden Jennifer Garner, yaşadığı ayrılık sonrası hayattaki tercihlerini gözden geçiren başarılı film yapımcısı Evie'ye, Tyrel Jackson Williams yakışıklı, kendine güvenen fakat internetteki hünerlerini gerçek hayatına yansıtamayan Sackson'a, Zoë Chao, ünlü bir şef olmak için çabalayan fakat kariyerindeki sıçrayışı yapabilmek için gerekli kaynaklara ulaşamayan Lucy'e hayat verirken James Marsden popüler bir süper kahraman filminin başrol oyuncusu olan Jack Botty karakterini canlandıracak.

 

Orijinal dizinin yaratıcıları ve yönetici yapımcıları Rob Thomas, John Enbom, Paul Rudd ve Dan Etheridge'ın aynı görevleri üstlenmeyi sürdüreceği projenin yayın tarihi henüz net olarak bilinmiyor.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.