Yılın en çok övgü alan filmlerinden biri olan Call Me by Your Name'den fragman yayınlandı

3.076 Gösterim
2 Ağustos 2017 11:15
Yılın en çok övgü alan filmlerinden biri olan Call Me by Your Name'den fragman yayınlandı

Dünya prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali'nin en çok konuşulan filmlerinden biri olan, özellikle eleştirmenler tarafından büyük övgülere mazhar olan Call Me by Your Name'den fragman yayınlandı.


Tilda Swinton'ın başrolünde yer aldığı I am Love filmiyle önemli festivallerde adını duyuran İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, 2015 yapımı Bigger Splash filmiyle de genel anlamda beğeni toplamayı başarmıştı. Fakat bütün yıl boyunca filme olan ilgiye bakılırsa, yönetmenin başyapıtı olarak anılacak filmi bu yılın iddialı yapımlarından Call Me by Your Name olacak gibi duruyor.

Ailesiyle birlikte İtalya'nın kuzeyinde 17. yüzyıldan kalma bir villada refah içerisinde yaşayan, burada kitap okuyup müzik yaparak günlerini geçiren Elio'nun hayatı, bir Amerikalının profesör olan babasının yanında staj yapmaya gelmesiyle değişir.

 

Şimdiden ismi Ang Lee'nin yönettiği Brokeback Mountain filmiyle yan yana anılan Call Me by Your Name'in oyuncu kadrosunda Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar gibi isimler yer alıyor. Bir sonraki projesi korku klasiği Suspiria'yı yeniden çevirmek olan Luca Guadagnino'nun ses getiren filmi, önümüzdeki günlerde Toronto Film Festivali'nde gösterilecek ve sonrasında 24 Kasım'da ABD'de gösterime girecek. Filmin Oscar'da yolunun açık olduğu ise şimdiden konuşuluyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.