Yeni Scream filminden ilk fragman yayınlandı

2.751 Gösterim
12 Ekim 2021 16:34
Yeni Scream filminden ilk fragman yayınlandı

Scream serisinin beşinci filminden ilk fragman yayınlandı. 1996 yapımı kült filmle başlayan serinin tanıdık karakterlerinin de yer aldığı devam filmi Scream, 14 Ocak 2022'de gösterime girecek.


2015 yılında aramızdan ayrılan korku türünün ustalarından Wes Craven'ın, bir döneme damga vuran filmlerinden biri olan Çığlık (Scream), kendisiyle aynı başarıya ulaşamasa da üç farklı devam filmine ve bir de yıllar sonra gelen televizyon dizisine kapı aralamıştı. İlk filmde tanıştığımız Sidney, Gale ve Dewey'i canlandıran Neve Campbell, Courtney Cox ve David Arquette'in rollerine bir kez daha döndükleri beşinci film, bir önceki yapımdan yaklaşık 10 yıl sonra izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kendi başından geçenlere benzer seri cinayetleri çözmek için kasabasına geri dönen Sidney ile bu mücadelede onunla yeniden güçlerini birleştiren Gale ve Dewey'nin hikâyesini anlatan Scream'de, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Mikey Madison, Dylan Minnette, Marley Shelton, Jack Quaid gibi yeni isimler üçlüye eşlik ediyor. Son olarak 2019'un başarılı korku filmlerinden biri olarak gösterilen Ready or Not'a imza atan ve yönetmen olma arzularının orijini olarak 1996 yapımı ilk Scream filmini işaret eden yönetmen ikilisi Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönettiği film, 14 Ocak 2022'den itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.