Neve Campbell

Neve Campbell


Gelecek Filmler

Scream 5 Gerilim, Gizem, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Ocak 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gökdelen 13 Temmuz 2018
UIP Türkiye 414.227 5.325.875
Kayıp Yüzük 29 Ağustos 2008
Tiglon 26.318 238.673
Kumpanya 7 Temmuz 2006
Bir Film 2.766 17.790
Aşk Üçgeni 11 Ağustos 2000
Warner Bros. Türkiye 88.609 199.847
Çığlık 3 28 Nisan 2000
UIP Türkiye 243.668 452.758
Stüdyo 54 18 Aralık 1998
UIP Türkiye 19.308 22.365
Vahşi Şeyler 19 Haziran 1998
Warner Bros. Türkiye 128.906 100.216
Çığlık 2 27 Mart 1998
Warner Bros. Türkiye 127.125 85.642
Çığlık 15 Ağustos 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Büyücüler Kulübü 16 Ağustos 1996
Warner Bros. Türkiye - -