Neve Campbell

Neve Campbell

Doğum Tarihi

3 Ekim 1973

Yaş

47


Gelecek Filmler

Scream 5 Gerilim, Gizem, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.07.2018 5.325.875 TL 414.227
15.04.2011 1.754.348 TL 185.241
29.08.2008 238.673 TL 26.318
07.07.2006 17.790 TL 2.766
11.08.2000 199.847 TL 88.609
28.04.2000 452.758 TL 243.668
18.12.1998 22.365 TL 19.308
19.06.1998 100.216 TL 128.906
27.03.1998 85.642 TL 127.125
15.08.1997 - -
16.08.1996 - -