Yellowstone'un 5. sezonundan teaser yayınlandı

4.967 Gösterim
29 Ağustos 2022 14:11
Yellowstone'un 5. sezonundan teaser yayınlandı

Paramount'un neo-western dizisi Yellowstone'un 5. sezonundan teaser yayınlandı. Dizinin 14 bölümlük yeni sezonunun 7 bölümlük ilk kısmı, 13 Kasım'da başlayacak. 


Dün gece gerçekleştirilen 2022 MTV Video Müzik Ödülleri töreninde Paramount dizisi Yellowstone'un 5. sezonundan teaser yayınlandı. Dizinin 14 bölümden oluşup yedişer bölümlük iki kısım halinde ekrana gelecek olan yeni sezonu, 13 Kasım'da iki saatlik bir etkinlikle başlayacak.

 

Kevin Costner'ın yanı sıra Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham ve Gil Birmingham gibi isimler yer alacağı yeni sezonun ilk görüntülerinde, Kevin Costner'ın canlandırdığı John Dutton'ın önderliğinde ABD'nin en büyük sığır çiftliğini işleten Dutton ailesinin, çiftlik arazilerini savunmak için hazırlandığı görülüyor. 

 

Geçtiğimiz yıl dördüncü sezonuyla ABD'de kablolu yayında en çok izlenen dizi olan Yellowstone'un dördüncü sezon prömiyeri, 14 milyon izleyiciye ulaşarak yılın en yüksek reytingini alan kablolu yayın programı olmuştu. İlk dört sezonu Türkiye'de beIN CONNECT üzerinden izlenebilen Yellowstone'un 5. sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety, TVLine

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.