Wes Bentley

Wes Bentley

Doğum Bilgisi

4 Eylül 1978

Yaş

42


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Pete ve Ejderhası 7 Ekim 2016
UIP Türkiye 92.219 1.059.881
Aşkın Ritmi 28 Ağustos 2015
Bir Film 8.654 115.973
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. Türkiye 749.553 10.123.923
Kayıp 27 Temmuz 2012
UIP Türkiye 28.942 301.854
Açlık Oyunları 23 Mart 2012
Tiglon 650.382 6.101.576
Warner Bros. Türkiye 215.130 2.451.771
Devlerin Günahı 27 Mayıs 2011
Özen Film 17.707 160.058
Hayalet Sürücü 16 Şubat 2007
Warner Bros. Türkiye 311.683 2.499.125
Dört Cesur Arkadaş 10 Ocak 2003
UIP Türkiye 33.305 172.469
Ruhlarla Dans 11 Ekim 2002
Özen Film 80.384 285.221
İhtirasın Bedeli 18 Mayıs 2001
Warner Bros. Türkiye 33.054 92.932
Çorap Söküğü 22 Eylül 2000
A&P Filmcilik 15.581 41.045
Amerikan Güzeli 18 Şubat 2000
UIP Türkiye 540.839 1.072.266