Kevin Costner

Kevin Costner

Doğum Bilgisi

18 Ocak 1955

Yaş

65


Gelecek Filmler

Gitmesine İzin Ver Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

6 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gizli Sayılar 24 Şubat 2017
TME Films 37.494 575.470
Suçlu 15 Nisan 2016
Pinema 53.236 683.146
McFarland 26 Haziran 2015
UIP 1.938 28.704
Son Üç Gün 2 Mayıs 2014
Pinema 31.806 361.409
UIP 121.793 1.422.883
Man of Steel 14 Haziran 2013
Warner Bros. 314.007 3.657.857
Oyum Kime? 12 Eylül 2008
UIP 18.883 181.058
Mr. Brooks 1 Haziran 2007
UNP 76.513 675.478
Koruyucu 27 Ekim 2006
UIP 88.485 788.904
Gerçek Dedikodu 13 Ocak 2006
Warner Bros. 139.650 1.185.879
Öfkeli Aşıklar 30 Eylül 2005
Chantier 35.937 286.080
Uzak Ülke 8 Ekim 2004
Pinema 2.898 26.064
Sonsuz Aşk (2002) 12 Temmuz 2002
UIP 163.074 633.430
13 Gün 20 Nisan 2001
A&P Filmcilik 38.131 98.922
Ölümüne Kadar 25 Ağustos 2000
Özen Film 44.732 89.175
Aşk Oyunu (2000) 14 Temmuz 2000
UIP 85.421 177.939
Aşk Mektubu 23 Nisan 1999
Warner Bros. 380.731 466.221
Haberci 6 Mart 1998
Warner Bros. 166.845 114.607
Aşkın Gücü 8 Kasım 1996
Warner Bros. - -
Savaş 12 Ocak 1996
UIP - -
Su Dünyası 10 Kasım 1995
UIP - -
Wyatt Earrp 23 Eylül 1994
Warner Bros. - -
Kusursuz Dünya 7 Ocak 1994
Warner Bros. - -
Bodyguard 15 Ocak 1993
Warner Bros. - -
JFK 27 Mart 1992
Warner Bros. - -
İhtiras 24 Ocak 1992
Film Pop - -
Warner Bros. - -
Kurtlarla Dans 22 Mart 1991
Avşar Film - -
Düşler Tarlası 7 Eylül 1990
Özen Film - -
Kaçakcı 11 Mayıs 1990
Film Pop - -
Dokunulmazlar 14 Nisan 1989
UIP - -