Yalı Çapkını dizisinin 3. sezon başlangıç tarihi belli oldu

968 Gösterim
6 Eylül 2024 16:43
Yalı Çapkını dizisinin 3. sezon başlangıç tarihi belli oldu

Son üç sezonun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını, 13 Eylül'den itibaren üçüncü sezonuyla ekranlara dönüyor. 


Son üç sezonun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını 13 Eylül'den itibaren üçüncü sezonuyla ekranlara dönüyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı dizi, Gaziantep'in saygın ailelerinden Korhan Ailesinin hovarda torunu Ferit ile özgürlüğüne düşkün Seyran'ın ilişkisine odaklanıyor.

 

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Yalı Çapkını dizisinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Senaryosunu H. Zeynep Bonçe'nin kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu yer alıyor.

 

Yayın hayatına 23 Eylül 2022 tarihine başlayan Yalı Çapkını ilk sezonunda 10,32 reyting ortalamasıyla sezonun en çok izlenen dizisi oldu. Dizi en yüksek seviyesine 13,64 reytingle 15. bölümünde ulaştı. Bugüne kadar iki sezon toplamda 73 bölüm yayınlanan Yalı Çapkını, yeni sezona iki senelik zaman atlamasıyla başlayacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.