Şerif Sezer

Şerif Sezer


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.07.2020 8.493 TL 580
23.03.2018 836.625 TL 67.167
03.03.2017 6.391.158 TL 504.765
27.05.2016 11.182 TL 1.122
19.06.2015 116.619 TL 11.838
01.08.2014 24.400 TL 2.141
09.12.2011 886.763 TL 108.455
06.05.2011 425.376 TL 53.503
17.12.2010 435.689 TL 55.772
17.04.2009 914.710 TL 117.082
12.03.2009 19.581.629 TL 2.566.435
25.01.2008 3.983.320 TL 523.745
18.11.2005 25.470.085 TL 3.839.883
19.03.2004 462.344 TL 80.122
17.10.2003 10.254.941 TL 1.791.396
12.10.2001 269.147 TL 102.101
12.02.1999 482.047 TL 459.078
24.10.1997 - -
09.11.1990 - -