Şerif Sezer

Şerif Sezer


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.07.2020 ₺16.917 994
23.03.2018 ₺836.625 67.167
03.03.2017 ₺6.391.158 504.765
27.05.2016 ₺11.182 1.122
19.06.2015 ₺116.619 11.838
01.08.2014 ₺24.400 2.141
09.12.2011 ₺886.763 108.455
06.05.2011 ₺425.376 53.503
17.12.2010 ₺435.689 55.772
17.04.2009 ₺914.710 117.082
12.03.2009 ₺19.581.629 2.566.435
25.01.2008 ₺3.983.320 523.745
18.11.2005 ₺25.470.085 3.839.883
19.03.2004 ₺462.344 80.122
17.10.2003 ₺10.254.941 1.791.396
12.10.2001 ₺269.147 102.101
12.02.1999 ₺482.047 459.078
24.10.1997 - -
09.11.1990 - -