Çetin Tekindor

Çetin Tekindor

Doğum Bilgisi

16 Temmuz 1945

Yaş

75


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ayla 27 Ekim 2017
CGV Mars D. Warner Bros. Türkiye 5.589.872 66.055.256
Babam 6 Ekim 2017
UIP Türkiye 171.446 2.041.702
Dedemin İnsanları 25 Kasım 2011
Warner Bros. Türkiye 1.204.183 11.067.654
Av Mevsimi 3 Aralık 2010
Warner Bros. Türkiye 2.116.192 19.720.427
Dersimiz Atatürk 19 Mart 2010
Cinefilm 861.468 5.322.599
Ulak 25 Ocak 2008
UIP Türkiye 523.745 3.983.320
İlk Aşk 17 Kasım 2006
Medyavizyon 268.499 2.004.867
Babam ve Oğlum 18 Kasım 2005
Özen Film 3.839.883 25.470.085
Anlat İstanbul 11 Mart 2005
Warner Bros. Türkiye 192.940 1.216.246
Karşılaşma 26 Aralık 2003
A&P Filmcilik - -