Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

4.736 Gösterim
10 Mart 2017 13:00
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda ikisi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam altı yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Senaryosunu Emrah ve Murat Kaman'ın yazdığı, Cem Yılmaz'ın yapımcılığını yapıp oyuncu kadrosunda yer aldığı Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem'in sevdiği kız Neşe'nin kalbini kazanmaya çalışırken gerçek aşkı bulma sürecini anlatıyor.

Tom Hiddleston ve Brie Larson'ın başrollerinde yer aldığı Kong: Kafatası Adası, bir grup araştırmacının Pasifik'te bir adayı keşfe çıkarak devasa yaratıklarla karşılaşmalarını anlatıyor. Kong: Kafatası Adası, Godzilla ile King Kong'u aynı evrene taşıyan serinin ikinci filmi.

Pablo Larraín'in yönetmenliğini üstlendiği Neruda, Komünist Parti'ye katılımından dolayı kendi ülkesinde kaçak durumuna düşürülen Nobel ödüllü şair Pablo Neruda'yı yakalamaya çalışan bir müfettişin bu çabasını ele alıyor.

Henry Yu'nun yönetmenliğini üstlendiği Neşeli Dalgalar: Dalgamanya, sörfçü penguenlerin hikâyelerini anlatmaya devam ediyor.

Ediz Günay'ın yazıp yönettiği Perde Ayn-ı Cin, gözünden operasyon geçirdikten sonra önceden görmeye vâkıf olmadığı varlıkları görmeye başlayan Okan'ın hikâyesini anlatıyor.

Ash Brannon'ın yönetmenliğini üstlendiği Süper Yetenek, hayallerini gerçekleştirmek için kasabasından ayrılan Bodi'nin macerasını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.