Vizyona girmeden tartışmaların odağında yer alan The Hunt'tan fragman yayınlandı

5.306 Gösterim
12 Şubat 2020 16:25
Vizyona girmeden tartışmaların odağında yer alan The Hunt'tan fragman yayınlandı

Geçen yıl gösterime girmesi planlanan fakat konusu itibarıyla tartışmaların odağında yer almasının akabinde vizyon tarihi ertelenen The Hunt'tan fragman yayınlandı. Filmin yeni vizyon tarihi de açıklandı.


Zengin ve liberal elit kesmin, muhafazakar Amerikalıları kaçırarak belli kaideler içerisinde avlamasını konu edinen The Hunt'ın, 27 Eylül 2019 olan vizyon tarihi gerek ABD başkanı Donald Trump'ın da yorumlarda bulunduğu tartışmaların odağında yer alması gerekse o dönem ülkede gerçekleşen Dayton ve El Paso katliamları sonrası ileri bir tarihe ertelenmişti. Blumhouse ve Universal'ın, "Henüz kimsenin izlemediği yılın en çok konuşulan filmi" tanıtım cümlesiyle yeni vizyon tarihini açıkladığı filmden fragman da yayınlandı.

Craig Zobel'in yönettiği, oyuncu kadrosunda Betty Gilpin, Hilary SwankEmma RobertsEthan Suplee, J.C. MacKenzie gibi isimlerin yer aldığı film; liberalleri, Trump ve Cumhuriyetçi parti destekçisi muhafazakarlara karşı şiddete teşvik ettiği eleştirilerine maruz kalmıştı. Yapımcı Jason Blum ve senaristlerden Damon Lindelof, Variety'ye verdikleri mülakatla filmin Joker ya da The Purge serisinden farklı olmadığını ve asla ayrımcı, tehlikeli ya da provakatif bir tarafta yer almadığını belirtiyor. Tartışmalı filmin ABD için yeni vizyon tarihi ise 13 Mart 2020.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.