Emma Roberts

Emma Roberts

Doğum Bilgisi

10 Şubat 1991

Yaş

29


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Düzenbazlar Kulübü 6 Eylül 2019
Bir Film 4.171 86.386
İtalyan Usulü Aşk 31 Ağustos 2018
Bir Film 5.705 84.660
Oyun 26 Ağustos 2016
TME Films 53.197 661.159
Vazgeçmem Senden 24 Mayıs 2013
Tiglon 21.202 183.574
Çığlık 4 15 Nisan 2011
UIP Türkiye 185.241 1.754.348
Sevgililer Günü 12 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 102.049 1.082.639
Köpek Oteli 13 Mart 2009
UIP Türkiye 64.880 551.480
Gözde Çift 2 Kasım 2001
Warner Bros. Türkiye 347.454 1.195.008