Ethan Suplee

Ethan Suplee

Doğum Bilgisi

25 Mayıs 1976

Yaş

44


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 72.083 881.041
Evrim 3 Haziran 2016
M3 Film 1.720 18.186
Vurgun 3 Haziran 2016
TME Films 9.340 110.479
Pinema 28.148 320.509
Para Avcısı 7 Şubat 2014
Medyavizyon 188.047 2.455.399
Durdurulamaz 12 Kasım 2010
Tiglon 82.470 825.215
Warner Bros. Türkiye 35.465 321.307
Kaynak 11 Mayıs 2007
Özen Film 5.551 35.258
Kelebek Etkisi 9 Nisan 2004
Warner Bros. Türkiye 197.841 1.208.652
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP Türkiye 307.259 1.952.197
John Q 17 Mayıs 2002
Warner Bros. Türkiye 57.051 224.064
Beyaz Şeytan 21 Eylül 2001
Warner Bros. Türkiye 62.416 211.818
Unutulmaz Titanlar 2 Mart 2001
UIP Türkiye 32.151 93.373
Geyik Muhabbeti 17 Kasım 2000
UIP Türkiye 276.100 575.190
Warner Bros. Türkiye 112.312 134.140