Venedik Film Festivali'nde övgülere mazhar olan The World to Come'dan fragman yayınlandı

3.549 Gösterim
15 Ocak 2021 18:10
Venedik Film Festivali'nde övgülere mazhar olan The World to Come'dan fragman yayınlandı

Katherine Waterston ile Vanessa Kirby'nin başrollerini paylaştığı, konusu ve anlatısı itibarıyla 2019'un en iyi yapımları arasında gösterilen Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi filmiyle kıyaslanan The World to Come'dan fragman yayınlandı.


The Childhood of a Leader, Vox Lux, The Mustang gibi filmlerin senaryosuna imza atan, 2014 yapımı The Sleepwalker filmiyle yönetmenliğe adım atan Mona Fastvold'un ikinci yönetmenlik deneyimini The World to Come'dan fragman yayınlandı.

 

1800'lerin ortasında, ABD'nin doğu kıyısının tenha bir bölgesinde iki komşu aile yaşam savaşı verir. Doğada izole bir bölgede olmanın zorluklarıyla uğraşırken birlikte vakit geçiren Abigail ile Tallie'nin dostluğu, tutkulu bir aşka evrilir.

 

Prömiyerinin gerçekleştiği Venedik'te biri Queer Aslan ödülü olmak üzere iki ödüle birden layık görülen, belli bir dönemde aşkı bulan iki kadını anlatmasıyla 2019'un en iyi yapımları arasında gösterilen Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi (Portrait de la jeune fille en feu) ile karşılaştırılan filmin başrollerini Katherine Waterston ile Vanessa Kirby paylaşıyor. Christopher Abbott ve Casey Affleck'in ikiliye eşlik ettiği The World to Come, 12 Şubat'ta ABD'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.