Uzun yıllardır beklenen Sherlock Holmes 3, 2020'de geliyor!

3.713 Gösterim
8 Mayıs 2018 12:18
Uzun yıllardır beklenen Sherlock Holmes 3, 2020'de geliyor!

Guy Ritchie'nin yönetmenliğinde 2009 yılında başlayan Sherlock Holmes macerasının uzun yıllardır beklenen üçüncü filmi için vizyon tarihi netleştirildi.


Robert Downey Jr.'ın ünlü dedektif Sherlock Holmes ve Jude Law'un da Dr. Watson'a hayat verdiği uyarlama 2009 yılında Sherlock Holmes ile başlamış, 2011'de ikinci filmi Sherlock Holmes: A Game of Shadows ile artık bir seriye dönüşerek hem ülkemizde hem de dünya çapında büyük bir gişe başarısıyla beraber seyircinin beğenisini kazanmıştı. A Game of Shadows'un ardından serinin üçüncü filmi uzun bir sessizliğe bürünmüş, bir yandan Guy Ritchie'nin yeni projeleri diğer yandan Robert Downey Jr'ın süper kahraman olarak hız kesmeden sürdürdüğü macerası derken, merakla beklenen üçüncü film uzun yıllar ertelenegelmişti.

Geçtiğimiz aylarda sevilen dedektife yeniden hayat vermek için ısrarcı olduğunu açıklayan Robert Downey'nin ardından beklenen vizyon tarihi nihayet netleşti. Warner Bros., Robert Downey ve Jude Law'ın karakterlerine geri döneceği Sherlock Holmes 3 için belirlenen vizyon tarihinin 25 Aralık 2020 olduğunu açıkladı. İlk iki filmde yönetmen koltuğuna oturan Guy Ritchie'nin bu devam filminin yönetmenliğini üstlenip üstlenmeyeceği ise henüz belli değil.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.