Usta yönetmen Terrence Malick'in yeni filmi Voyage of Time'dan fragman!

3.070 Gösterim
30 Haziran 2016 17:59
Usta yönetmen Terrence Malick'in yeni filmi Voyage of Time'dan fragman!

Sinema kariyeri boyunca filmlerinin arasına koyduğu uzun sürelerle tanınan fakat 2011 yapımı filmi Hayat Ağacı'ndan (The Tree of Life) itibaren kariyerinin en üretken dönemine giren Terrence Malick'in on yıllar boyunca üzerinde çalıştığı belgeseli Voyage of Time'dan ilk fragman yayınlandı.


En son olarak Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman, Antonio Banderas gibi yıldız oyuncuların yer aldığı Knight of Cups ile beyazperdeye uğrayan Terrence Malick, yaşam ve zamanın izini sürdüğü, izleyiciye eşsiz bir görsel deneyim sunan belgeseli Voyage of Time ile geliyor. Filmin, Brad Pitt'in anlatıcılığını üstlendiği 40 dakika ve Cate Blanchett'in anlatıcılığını üstlendiği 90 dakika uzunluğunda olmak üzere iki farklı versiyonu olacak. Ünlü besteci Ennio Morricone ile Terrence Malick'in 38 yıl sonra tekrardan bir araya geldiği belgesel, insan-doğa ilişkisini odağına alan 1982 yapımı belgesel Koyaanisqatsi'nin görsel tarzını benimseyip zaman, yaşam ve evren kavramlarını merkezine alacağa benziyor.

 

Merakla beklenen filmin posteri geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Bugün itibarıyla filmden ilk fragman da yayınlandı. Voyage of Time'ın poster ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.