Usta oyuncular Helen Mirren ve Ian McKellen'ın başrollerini paylaştığı The Good Liar'dan yeni fragman yayınlandı

3.125 Gösterim
3 Ekim 2019 12:20
Usta oyuncular Helen Mirren ve Ian McKellen'ın başrollerini paylaştığı The Good Liar'dan yeni fragman yayınlandı

Helen Mirren ve Ian McKellen'ın yer aldığı, gizemlerle dolu bir hikâyeyi konu edinen The Good Liar'dan yeni fragman yayınlandı.


Nicholas Searle'ün aynı isimli romanından Jeffrey Hatcher tarafından sinemaya uyarlanan The Good Liar, sahtekârlık üzerine bir kariyer inşa etmiş Roy Courtnay ve internetten tanıştığı yeni hedefi, oldukça varlıklı bir dul olan Betty McLeish arasında gelişen hikâyeyi konu ediniyor. Roy'un gün geçtikçe Betty'ye samimi bir ilgi duymaya başlamasıyla işin içinden çıkılması zor bir hâle gelen olayları odağına alan filmde, Roy Courtnay karakterine Ian McKellen hayat verirken, onun hedefi/aşkı Betty McLeish'i usta oyuncu Helen Mirren canlandırıyor.

 

İki usta isme Jim Carter, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Russell Tovey, Lily Dodsworth-Evans gibi isimlerin eşlik ettiği, Ian McKellen ile daha önce Mr. Holmes filmine imza atan Bill Condon'ın yönettiği The Good Liar'ın Türkiye vizyon tarihi şu an için belirsizliğini koruyor. Filmden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.