Ian McKellen

Ian McKellen

Doğum Tarihi

25 Mayıs 1939

Yaş

82


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 ₺81.772 3.651
17.03.2017 ₺3.553.758 249.436
11.09.2015 ₺275.919 17.822
17.12.2014 ₺20.116.916 1.647.727
23.05.2014 ₺4.110.216 344.979
13.12.2013 ₺14.572.407 1.210.949
26.07.2013 ₺5.121.513 456.897
14.12.2012 ₺12.475.206 1.064.089
07.12.2007 ₺3.576.536 443.229
26.05.2006 ₺1.659.712 226.474
19.05.2006 ₺7.466.333 1.028.928
19.12.2003 ₺7.489.418 1.252.640
02.05.2003 ₺1.137.356 225.675
20.12.2002 ₺6.520.784 1.459.205
21.12.2001 ₺5.902.157 1.759.705
03.11.2000 ₺577.962 279.125
01.08.1997 - -
31.01.1997 - -
02.08.1996 - -
10.05.1996 - -
23.02.1990 - -

Diğer Filmleri