TRT'nin yeni dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı bu akşam izleyiciyle buluşuyor

10.225 Gösterim
23 Aralık 2022 14:35
TRT'nin yeni dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı bu akşam izleyiciyle buluşuyor

Tolgahan Sayışman, Timur Acar, Melisa Döngel ve Ufuk Özkan'ı bir araya getiren Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor. Deryalara hükmetmek için yola çıkan Barbaros Hayreddin'in hikayesine odaklanan dizi bugünden itibaren her cuma saat 20.00'da TRT 1'de ekranlara gelecek.


Senaryosu Zülküf Yücel tarafından kaleme alınan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi bu akşam başlıyor. Cuma akşamları saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak olan dizi, Osmanlı İmparatorluğunun ilk kaptan paşası Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşamına odaklanıyor.

 

Geçtiğimiz yıl TRT 1'de ekranlara gelen Barbaroslar: Akdenizin Kılıcı dizisinin spin-off'u olma özelliği taşıyan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan oturuyor. Tolgahan Sayışman'ın kaptan-ı derya unvanlı Barbaros Hayreddin Paşa'ya hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Timur Acar, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Arif Pişkin, Melisa Döngel ve Hasan Küçüktekin gibi isimler de yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.