Ufuk Özkan

Ufuk Özkan

Doğum Bilgisi

11 Nisan 1975

Yaş

45


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 169.565 2.697.714
Milyonluk Kuş 17 Ağustos 2018
Chantier 26.879 318.996
Sen Sağ Ben Selamet 16 Aralık 2016
CGV Mars D. 150.038 1.731.762
Chantier 197.144 2.118.223
Chantier 718.521 8.097.446
N'apcaz Şimdi 28 Eylül 2012
Medyavizyon 67.534 574.358
Pak Panter 5 Kasım 2010
UIP Türkiye 131.505 1.135.918
Süpürrr! 18 Aralık 2009
Warner Bros. Türkiye 15.587 133.846
UIP Türkiye 149.748 1.038.543
UIP Türkiye 272.560 1.789.520