Tom Holland, yeni bir üçlemede Spider-Man'e hayat vermeye devam edecek

6.218 Gösterim
1 Aralık 2021 12:25
Tom Holland, yeni bir üçlemede Spider-Man'e hayat vermeye devam edecek

Marvel Sinematik Evreni'ne dahil Spider-Man filmlerinin yapımcısı Amy Pascal, MCU içerisinde yer alacak yeni Spider-Man filmleri için hazırlıklara başladıklarını, Tom Holland ile yeni bir üçlemeye adım attıklarını belirtti. 


Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home), 17 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak ama filmin kendisi kadar konuşulan bir diğer konu Spidey'nin MCU'daki geleceği ve Tom Holland'ın karaktere hayat vermeye devam edip etmeyeceği. Holland, geçtiğimiz günlerde, 30 yaşına geldiğinde kendisini Spider-Man'i canlandırmaya devam eden bir oyuncu olarak görmek istemediğini belirtmiş, Spider-Man'in MCU'daki geleceği adına belki de en iyi çözümün Miles Morales'in Spider-Man'ine geçiş olabileceğini söylemişti. 

 

Tobey Maguire'lı Spider-Man filmlerinden bu yana Örümcek-Adam'ın sinema filmlerinin yapımcılığını üstlenen Amy Pascal, gündemde olan konuya değinerek Marvel Sinematik Evreni içerisinde yer alacak yeni Spider-Man filmlerine imza atacaklarını, Tom Holland'ın rolüne geri dönerek yeni bir Spider-Man üçlemesinde yer alacağını belirtti. Henüz resmi anlaşmalar olmasa da Tom Holland'ın iyi bir işbirliği içerisinde olduğu Sony ve Amy Pascal cephesinden bu açıklamaların gelmesi, oyuncunun geleceğe dair fikrinin değişmiş olabileceğini gösteriyor.

 

Tom Holland, Spider-Man'e 2015 yılından bu yana hayat verirken, Disney'in Marvel'ı satın almasından çok önce Spider-Man ve birtakım başka Marvel karakterlerinin sinema haklarını satın alan Sony ile Disney'in özel anlaşmasıyla Spider-Man karakteri Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olabilmişti. 2019'da MCU'nun ikinci solo Spider-Man filmi Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home)'nın akabinde Disney ile Sony'nin arasında ortaya çıkan anlaşmazlık, kısa süreliğine Spider-Man'in MCU'daki geleceğini tehlikeye sokmuş fakat taraflar sonrasında aralarındaki anlaşmanın şartlarını güncelleyerek problemi gidermişlerdi.

 

Ünlü bilet satış firması Fandango, Spider-Man: No Way Home'un ön satışa açılan biletlerinin ilk gün sonuçlarının, Avengers: Endgame'den bu yana bir filmin en iyi ön satış ilk gün performansı olduğunu açıkladı. Birden fazla Spider-Man evreninin bir potada buluşacağı Spider-Man: No Way Home'un ülkemizde de 17 Aralık'ta gösterime gireceğini hatırlatalım.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.