Tom Holland'ın ünlü sanatçı Fred Astaire'i canlandıracağı filmin yönetmeni belli oldu

3.655 Gösterim
14 Şubat 2023 14:26
Tom Holland'ın ünlü sanatçı Fred Astaire'i canlandıracağı filmin yönetmeni belli oldu

Amerikalı oyuncu, şarkıcı ve dansçı Fred Astaire'in hayatını konu edinecek filmin yönetmeni belli oldu. Tom Holland'ın Astaire'e hayat vereceği filmin yönetmen koltuğunda, Paddington serisine imza attıktan sonra bu yıl içerisinde gösterime girecek Wonka filmini yöneten Paul King oturacak.


Sevilen animasyon serisi Ayı Paddington (Paddington)'ın ve vizyona girecek olan Timothee Chalamet'in başrolünde yer aldığı Wonka'nın yönetmenliğini yapan Paul King, yeni projesini buldu. THR'ın haberine göre, Tom Holland'ın başrolünde yer alacağı, müzikallerle şöhreti yakalan Amerikalı aktör, şarkıcı ve dansçı Fred Astaire'in hayatının anlatılacağı biyografik filmin yönetmen koltuğunda Paul King oturacak.

 

Spider-Man filmlerinin yapımcısı Amy Pascal'la beraber Rachel O'Conner ve Ben Holden, King'in yeni filmi için yapımcılığı üstleniyor. Yapım tarafından filmin esas hikâyesi şu an için gizli tutulsa da projenin, Fred Astaire ile kız kardeşi Adele Astaire arasındaki ilişkiye odaklanılacağı tahmin ediliyor.

 

20 yılı aşkın bir süre hiç ayrılmayan iki kardeşin sahneledikleri dans şovunda, ilk zamanlar Adele Astaire gösterinin yüzü olarak ön plandayken, Fred'in sahne becerileri kız kardeşini gölgede bırakır. Ardından 1932 yılında Adele'in evlenmesine ve neticesinde yolların ayrılmasına içerleyen Fred'in odağı, Hollywood dans müzikallerine ve böylece sinemaya çevrilir. 

 

Bir süredir hazırlıkları devam eden filmde Noah Pink'in senaryosunu, Billy Elliot ve Cats gibi müzikallerin senaristi Lee Hall tekrar kaleme aldı. Filmin ismi, oyuncu kadrosu, vizyon tarihi ve diğer detayları henüz resmi olarak açıklanmadı. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.