Tom Hiddleston'lı The Night Manager'ın 2. sezonu geliyor

4.545 Gösterim
28 Şubat 2023 17:40
Tom Hiddleston'lı The Night Manager'ın 2. sezonu geliyor

Başrolünde Tom Hiddleston'ın yer aldığı, 2016 yılında yayınlanan The Night Manager dizisinin yeni sezonu geliyor. BBC ve Amazon Prime Video, 2. sezon için hazırlıklara başladı.


John le Carre uyarlaması olan ve 2016 yılında yayın hayatına başlayan The Night Manager'ın ikinci sezonu için Amazon Prime Video ile BBC hazırlıklara başladı. Birinci sezonda Jonathan Pine'a hayat veren Tom Hiddleston ana karakter için bir kez daha rol alacak.

 

David Farr'ın kaleme aldığı ve Susanne Bier'in yönetmen koltuğuna oturduğu ilk sezonda Olivia Colman, Tom Hollander, Elizabeth Debicki ve David Harewood gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizde, Kahire'deki lüks bir otelin gece müdürü ve İngiliz ajanı olan Pine'ın silah tüccarı Richard Roper'ın yakın çevresine sızması anlatılıyor. Dizinin ilk sezonu, o yıl en çok izlenen Britanya yapımı dizilerden biri olmuştu.

 

Deadline'ın kaynaklarına göre, henüz BBC ve Amazon tarafından resmi anlamda yeşil ışık yakılmamış olsa da ikinci sezon siparişi verilmişti. Teni sezonun çekimlerinin bu yılın sonlarında Londra ve Güney Amerika'da yapılacağı öğrenildi. Gelen bilgilere göre ikinci sezonda, İngiliz tüccarı Richard Roper'ın 1. sezonun sonunda Suriyeliler tarafından götürülmesinin ardından, iki yıl sonra Pine'a öldüğünü, yeni ve daha ölümcül bir meydan okumayla yüzleşmesi gerektiğini söylerler. 

 

Dizinin yeni sezonuna dair gelişmeler ve detaylarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.